1-1/2 kg ørret (fileter)
Sitronpepper
Salt
1/2 liter fersk sopp
1-2 ss smør
1 dl rømme
2 dl kremfløte
Evt dill/purre
1. Begynn med å hakke og smørfrese soppen
2. Dryss salt og pepper på fiskefiletene
3. Bland rømme og fløte
4. Dekk bunnen av en ildfast form med halvparten av fløeteblandingen. Legg filetene oppå. Fordel soppen over fisken. Tilsett evt dill eller purre.
5. Dekk alt med resten av fløteblandingen.
6. Sett formen i ovennen ved 200 grader i ca 40 minutter.
Fra "Skogens spiskammer" av Lars Falk, Torbjørn Lenskog og Jan Åke Bengtsson (Wennergren-Cappelen AS, 1981)
Another recipe with black trumpet mushrooms: Brie and black trumpet pastries
Another recipe with black trumpet mushrooms: Brie and black trumpet pastries
No comments:
Post a Comment