Wednesday, October 12, 2011

Soppterte



Paibunn 1
100 g smør
2-3 ss kaldt vann
175 g mel. Her går det an å kutte ned på hvetemelet og å øke mengden med speltmel, grovt sammalt o.l. for å gjøre bunnen litt sunnere.

Boken "Sopp på menyen" har en interessant paibunnoppskrift med cottage cheese og dermed mer protein.
Paibunn 2
60 g smør
100 g cottage cheese
200 g mel. Jeg brukte 100 g spelt, 50 g grovt sammalt og 50 g hvetemel med et godt resultat. Husk litt salt i melblandingen.

Paibunnen stekes i 10 minutter ved 200 grader.

Paifyll
Den stekte bunnen fylles med stekt sopp.
Tilsettes så en blanding av ca 2-3 piskede egg, 2 -3 dl melk og 2-3 dl revet ost.

Terten stekes i 30 minutter ved 200 grader.




No comments:

Post a Comment